tisdag 30 oktober 2007

Ny arena på söder!

Var inne på Aftonblaskan och läste denna artikel: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/hammarby/article1127917.ab

Där skriver de att domarnas krav är att det enbart ska vara sittplats på Söderstadion, detta så inga fler sk. "skandaler" ska kunna inträffa.
Okej, så de menar att bara för att man sitter ner så kan man inte kasta plastmuggar (ojojoj) eller dyl.? Och tror de på allvar att folket skulle sitta ner på den sektionen ändå?

-----
Hammarby har lagt fram en lösning på detta, och det är att linjedomaren på den sidan istället skulle kunna ta andra halvan av planen? Där klacken inte står. Hur svårt kan det vara?
-----
Sedan skulle kanske Stockholms Stad och andra viktiga beslutsfattare acceptera det att Hammarby velat ha en ny arena i drygt 100 år nu. (Ok, överdrift, but you get the point).
-----
Sedan läste jag en annan rolig grej. Domarbasen Ingvarsson säger att det inte är samma sak på Apornas stadion. Men det kanske beror på att det är svårt att kasta en plastmugg över löparbanorna, om du nu inte heter Tero Pitkämäki.
-----
Nej, jag förespråkar inte idioterna som media kallar för "Hammarby-fans". Följ Englands exempel, porta dem från Sveriges alla arenor. (Nej, Engelsmännen portar dem såklart inte från de svenska arenorna, men ni fattar hur jag menar).
-----
Sist men inte minst. Straffa inte spelarna/laget. Straffa den enskilde individen. Om några idioter som inte är där för fotbollen gör så laget får minuspoäng så ska jag tamefan spöka ut mig till motståndar-supporter, och storma alla matcher mot Bajen. Vi vinner Allsvenskan. Slutet gott, allting gott.
Eller nae, de andra lagen skulle det inte hända något med. Av någon anledning är det bara Hammarby's fall som uppmärksammas.

----------------
Now playing: Metallica - Nothing Else Matters (acoustic)
via FoxyTunes

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra skrivet :)

Anonym sa...

Alla idiotiska blaskor skriver ungefär: "Domarna kräver och allsvenskan kräver" det ena eller andra för att några smällare eller olika platsbestick flyger in. Jag börjar få nog. Nu är det dags att Hammarby kräver någonting tillbaka: "VI KRÄVER VETTIGA DOMARE SOM INTE PISSAR PÅ SIG PÅ SÖDERSTADION OCH SOM DÖMER RÄTTVIST OCH INTE SOM ETT MANDOMSPROV SKA VISA ATT DE VÅGAR DÖMA BORT HEMMALAGET FÖR ATT DE VET ATT HELA ÄCKLIGA FOTBOLLSSVERIGE/DREVET VILL JUST DETTA!".

Det som händer på Söderstadion är en fucking katastrophy men inte ifrån Bajens sida utan ifrån domarnas och medias sida. Ingenting har hänt och hela havet stormar. På 80-talet var det förvånande om inte domarna träffades av några raketer per match oavsett var i landet man spelade. Tro mig detta är sant för jag såg matcher nästan över hela Sverige på den tiden...vem snackade och lipade ut i media då? Sist behöver man väl inte påminna om skandalerna på Råsunda med olika landslag, Sveriges mest jävliga och osäkra arena får dock aldrig kritik...varför detta egentligen, ja vad tror ni ligger bakom förutom att maffian i Svff kontrollerar Råsunda totalt?".

Anonym sa...

örru zalsa, förklara en sak för mig? hammarby o bajen är väl samma sak? vad menar rubriken: "bajen kör över hammarby" ? bara en fråga så va...

Zalle sa...

Ja det är samma sak ;]
Det är bara en skärmdump från Aftonbladet en gång i tiden. Det är säkert inget illa menat med den, men man tolkar den som man vill :]